Jelco de Jong    |    01-11-2018
Jelco de Jong | 01-11-2018

Hoe ik toch voor mezelf ging beginnen...

Nee, ik begin niet voor mezelf. Ik hoor het mezelf nog zeggen. Te veel nadelen; je werkt altijd alleen. Je bent vanaf moment 1 op jezelf aangewezen. En je wordt natuurlijk gevraagd voor wat je al kan, wat al snel tot te weinig uitdaging leidt. Niks voor mij.

Nou, inmiddels ben ik dus voor mezelf begonnen. Maar in een creatieve, andere vorm, waardoor ik me er wel goed bij voel.

Nee, ik ga niet voor mezelf beginnen.
Niks voor mij!

Jelco de Jong

Ik ben sinds een paar weken aan de slag bij Part-up, als consultant. We begeleiden bedrijven en instellingen bij hun volgende stappen in zelforganisatie. In een klein, hecht team van consultants, dus ik ben niet alleen. En via Part-up komen er klussen binnen waar ik direct waarde kan toevoegen. En er is voldoende uitdaging, want de opdrachten en opdrachtgevers zijn erg divers.

Zo kan het dus lopen. Ik kijk met veel tevredenheid terug op de laatste maanden waarin ik uitgebreid gezocht heb naar wat voor mij de beste vervolgstap zou zijn. Methode? Koffie drinken met ontelbaar interessante mensen. Recruiters en match-makers? Natuurlijk. Maar ook, of misschien wel vooral, interessante mensen. Mensen die een adviesbureau hebben, die een transformatie-job bij een leuke club hebben of clubs interimmers. Mensen die je een uurtje van hun tijd gunnen om naar je te luisteren en te adviseren. Uiteindelijk ontstond een duidelijk beeld van m’n nr. 1 ‘dream job’.

Als ‘externe versneller’ bedrijven helpen bij de transitie richting netwerk-organisaties. En het is nog gelukt ook…

De komende weken zal ik regelmatig iets posten over deze journey. Voor nu rest me niets anders dan iedereen die heeft bijgedragen aan mijn zoektocht te bedanken!

PS: en als ik jou kan helpen meer plezier uit je werk te halen dan coach ik jou of je team graag. Koffie?

Sluit Menu