A No-Nonsense, Straight Shooting, Storytelling Status Quo Fighter.

Mijn ervaring

Na een studie Internationale Bedrijfskunde ben ik in de telecom begonnen in verschillende sales- en marketing rollen. Daarna heb ik me gericht op HR development en transformatie. Ik heb ervaring met het moderniseren van performance management, learning & development, cultuur-programma’s en employability coaching. Ook heb ik uitgebreide ervaring met complexe reorganisaties en het samenwerken in en met ondernemingsraden. Daarnaast coach ik graag individuen naar hun volgende stap en teams bij het samenwerken op basis van vertrouwen. Ook sta ik graag op het podium als trainer of storyteller.

Mijn stijl

Mijn stijl kenmerkt zich door een mix van corporate en branie. Aan de ene kant het spel meespelen, goed luisteren en vanuit rust kijken wat er nodig is. Aan de andere kant een druktemaker die de boel opschudt en uitdaagt. 
Ook ben ik ben ongewoon direct, wat soms even wennen kan zijn. Omdat ik weinig geduld heb voor pappen en nathouden. Aan de slag, het kan altijd beter. Ik vind het belangrijk om samen te werken, en dingen te bereiken die blijvend zijn. Echt een blijvende impact maken dus. Ook goed om te weten; ik combineer Nederlands en Engels doorlopend door elkaar, zoals je ook op deze site merkt. 

Oh, en ik drink graag koffie. De hele dag. Best veel eigenlijk! 

Mijn echte kracht ligt in mijn enthousiasme en lef; ik ga er echt voor.

Mijn missie

Ik ben op missie om talenten alle ruimte te geven om te shinen. Zodat mensen al hun talenten kunnen ontdekken, ontwikkelen en vol trots kunnen inzetten. Vrij van bureaucratie, hiërarchie of andere beperkingen (functie, manager, politiek, targets, etc.). Zodat ze met meer plezier naar hun werk gaan. Hier kan je me altijd voor wakker maken! 

Ik zet dus al energie in om mensen te ‘empoweren’; de power te geven 100% aan de slag te gaan. Daarom heb ik mijn bedrijf ‘Empowerment Energy’ genoemd.  

Jelco-fotos-bewerkt-new-28

I've been around

Geboren in Friesland, gestudeerd in Maastricht, gewoond in Lissabon en na 12 jaar in Den Haag verhuisd naar een boerderij in Stolwijk, net onder Gouda.

Kortom, locatie is niet zo belangrijk! 

jelco-familyman

Family man

Ik ben 38 jaar oud en al meer dan 20 jaar samen met Jantina. Samen hebben we twee kinderen, James en Jake.

We gaan graag kamperen in een ingerichte tent, kanoën en voetballen eindeloos in de tuin! 

Altijd eerst koffie

Ik hou van klussen en tuinieren, motorrijden, drummen en van koffie. Altijd eerst koffie. 

Verdere likes voor Frank en Ella, rum en whiskey, houthakken, Mad Men, tennis, interior design, meubel maken, en had ik koffie al genoemd ;-)?

 

Sluit Menu