Maar waar kan je me nu eigenlijk voor bellen?

Of mailen. Of appen. Doe maar appen eigenlijk ;-).

Werk weer leuk maken

Ik werk als consultant via Peoples aan het anders organiseren van werk. Hoe we dat doen? Lees een paar van mijn stories en je hebt meteen een beeld. Met onze consultancy helpen we organisaties het werk zo te organiseren dat de beste match tussen mens en werk ontstaat. 

Trainingen en workshops

Ik geef veel verschillende trainingen en workshops. Op maat maken we bijvoorbeeld een loopbaan training, over duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Of workshops om je autonomie en ondernemerschap te vergroten. Of om een tof POP te maken. Te veel eigenlijk! 

Ik begeleid ook een aantal ondernemingsraden. 

Hoe haal je het beste uit jezelf?

Soms loop je even vast, zit je te lang stil of krijg je de volgende stap niet helder. Velen gingen je voor en komen er met wat hulp doorheen. Als coach ben ik uitdagend en prikkelend, en ga ik de hete brij niet uit de weg. I don’t do pappen en nathouden. Dus wil je aan de slag, laten we dan een kop koffie pakken en een rondje lopen. 

Trainingen en workshops

Peoples brengt de “menskant” van je organisatie in kaart. Wie zijn jullie, wat willen jullie bereiken en hoe spelen medewerkers hier letterlijk en figuurlijk een rol in? Wie zit waar, doet wat (hoe) en waarom? Is dit voor jullie op de meest gunstige wijze georganiseerd? En is dit voor iedereen helder en logisch? 

Peoples helpt deze vragen beantwoorden en biedt handvatten om een verandering teweeg te kunnen brengen. Met onze tools kunnen wij er tevens voor zorgen dat alle onderdelen van de HR-cyclus op elkaar worden aangesloten. 

Voor Peoples doe ik vaak opdrachten rondom zelforganisatie, autonomie en intern ondernemerschap. Op die vlakken adviseer ik diverse organisaties en geef ik veel verschillende workshops en trainingen. Super tof! 

Er zijn veel verschillende trainingen en workshops die ik geef. Bijvoorbeeld een groepstraining  die helpt bij het bewuster maken van loopbaankeuzes. Bewuster op zoek naar meer voldoening uit je werk. Bewuster leren en ontwikkelen in een bepaalde richting. Zodat je op koers blijft, en met meer plezier naar je werk gaat. Ook doe ik veel sessies rondom persoonlijk ontwikkelplannen, ook bij reorganisaties. 

Verder geef ik workshops over autonomie en ondernemerschap, om medewerkers meer in de drivers-seat te zetten. Uitdagend en prikkelend, maar uiteindelijk effectief en met veel resultaat. 

Ook train ik HR teams en ondernemingsraden om soepel samen te werken. De klassieke instelling tussen HR en OR is vaak conflict en strijd, terwijl dit echt anders kan. Vanuit vertrouwen samen werkend. We helpen een OR ook een beetje of helemaal zelforganiserend te zijn, werkend vanuit energie en talent.

Daarnaast geef ik corporate storytelling training. In een groot bedrijf ‘je zin krijgen’ valt nog niet altijd mee. Vaak willen medewerkers veel vertellen vanuit de inhoud, terwijl stakeholders en beslissers met een ander perspectief kijken. Ik help je in de training dit perspectief te zien, zodat je een scherper verhaal kunt maken. En je vaker ‘je zin krijgt’. 

Personal Coaching

Als coach ben ik direct en duidelijk, en leg snel de vinger op de zere plek. 
Maar ik doe het harde werk niet, dat doe jij ;-). 

Hoe dan? 

Door koffie te drinken natuurlijk. En door rondjes te lopen samen, lekker buiten. Goede gesprekken over wat je nou ervaart, en wat je eigenlijk echt nodig hebt. Ik stel je gekke vragen, zodat je antwoorden vindt op plekken waar je nog niet had gekeken. Hier zoek ik de wrijving, het ongemak op. Daar waar het niet lekker zit, zitten de beste antwoorden. Aan mij heb je dus geen makkelijke. Ik bied ook geen oplossingen trouwens, ik help je nergens van af. Maar ik help je wel het toch te doen, ook al is het eng of spannend. 

Om uiteindelijk met meer lucht te krijgen en met plezier naar je werk te gaan. Er echt voldoening uit te halen. Doe ik graag. Levert altijd veel op, ook voor mezelf. Koffie? 

Sluit Menu